De Biestemerk in Genemuiden wordt jaarlijks gehouden op de 3e dinsdag in oktober. Wilt u in aanmerking komen voor een standplaats op deze markt? Dan kunt u zich aanmelden via het aanvraagformulier.

Wat is het?

Iedere derde dinsdag in oktober wordt de Biestemerk in Genemuiden gehouden. Tijdens en de week voorafgaand aan de jaarmarkt is er een kermis op het Havenplein. 

Aanmelden voor een plek op de jaarmarkt

U kunt zich aanmelden voor een plek op de jaarmarkt. Uw aanvraag doet u volledig digitaal met DigiD. U kunt ook het print-formulier gebruiken en handmatig ondertekenen. Dit stuurt u per e-mail naar info@zwartewaterland.nl of per post naar Postbus 23, 8060 AA  Hasselt. 

Bij uw aanvraag stuurt u de volgende documenten mee:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Ambulante handelaren: uittreksel van de Kamer van Koophandel en een geldig W.A. marktverzekeringsbewijs
  • Winkeliers, verenigingen of stichtingen: uittreksel van Kamer van Koophandel 

Aanvraagformulier Jaarmarkt (met DigiD)               Aanvraagformulier Jaarmarkt (printen)

Behandeling van uw aanvraag

Als uw branche nog niet vertegenwoordigd is op de jaarmarkt, dan wijzen wij u een plek toe. U ontvangt hier een bevestiging van. Voldoet uw aanvraag niet aan de voorwaarden of staan er al meerdere kramen met dezelfde artikelgroep? Dan wijzen wij uw aanvraag af.
 

Kosten jaarmarkt 

Het tarief voor een plek op de jaarmarkt is dit jaar €6,68 per strekkende meter. Wilt u een kraam huren? Hiervoor zijn de kosten €25,00 per kraam (per 4 meter).
 

Heeft u gevonden wat u zocht?

Biestemerk met kermis op het Havenplein in Genemuiden