In 2018 werd de eerste editie van het Beursplein Zwartewaterland gehouden. De tweede editie van het Beursplein stond in maart 2020 gepland. Vanwege het coronavirus kon het beursplein niet doorgaan. Het Beursplein werd verplaatst naar het najaar van 2020. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, is besloten om het Beursplein 2020 te verschuiven naar 2021.

Samenwerking opzoeken

Het Beursplein Zwartewaterland is dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan! Tijdens het Beursplein ontmoeten ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar in een informele setting. Meedoen kost niets en levert altijd iets op. Aanbiedende en vragende partijen worden met elkaar in contact gebracht zodat zij kennis, diensten en goederen in de meest brede zin van het woord kunnen uitwisselen. 
 

In 2021 een nieuwe editie van het beursplein

Het coronavirus staat een actieve en veilige uitwisseling van goederen en diensten door personen op het Beursplein nu in de weg. De verwachtingen zijn dat er in 2021 weer een nieuwe editie van dit  event voor de lokale bedrijven en organisaties plaats kan vinden. Houd hiervoor deze website in de gaten.

Hasselt, 12 oktober 2020