Wat is het?

In 2018 leverde de eerste editie van Beursplein Zwartewaterland 27 overeenkomsten/matches op tussen organisaties en ondernemers. Een mooi resultaat waar we graag een vervolg aan wilden geven. 

De tweede editie van het beursplein stond gepland op 17 maart 2020. Vanwege corona is toen besloten het beursplein te verschuiven naar het najaar van 2020. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, is besloten om het Beursplein 2020 te verschuiven naar 2021.

Vraag en aanbod bij elkaar brengen

Veel bedrijven in Zwartewaterland voelen zich maatschappelijk betrokken en willen dit graag kenbaar maken. Diverse verenigingen in onze gemeente hebben behoefte aan materialen, advies of menskracht. Tijdens Beursplein Zwartewaterland brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Als beide partijen elkaar vinden is er een match. Het is de bedoeling dat deze match met gesloten portemonnee tot stand komt.

Organisatie

Beursplein Zwartewaterland is een initiatief van de gemeente. De Regelaardij en Organisatiebureau Doen organiseren de beurs, in opdracht van de gemeente. Voor meer informatie kunt u mailen naar beursplein-zwartewaterland@outlook.com.

Workshops voor verenigingen en stichtingen

Speciaal voor verenigingen en stichtingen die zich inschrijven voor deelname aan Beursplein Zwartewaterland bieden we een workshop aan. Deze workshops zijn gratis, (aangeboden door Gemeente Zwartewaterland) maar wél verplicht. Goed voorbereid zijn op het beursplein betekent meestal een ‘match’. Tijdens de workshops leert u de kneepjes van het handelen.

Aanmelden als deelnemer

Beursplein Zwartewaterland is voor alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Zwartewaterland. Wilt u deelnemen en hiermee uw betrokkenheid tonen? Dit kan door het aanmeldformulier in te vullen. Met het invullen geeft u de organisatoren toestemming om uw contactgegevens te gebruiken. 

Bedrijf aanmelden   Maatschappelijke organisatie aanmelden

Heeft u gevonden wat u zocht?