Wat is het?

Door de ontwikkelingen rond het coronavirus gaat Beursplein Zwartewaterland op 17 maart 2020 niet door.
Wij oriënteren ons op de mogelijkheden om Beursplein Zwartewaterland op een later moment dit jaar te laten plaatsvinden.

Op dinsdag 17 maart 2020 van 17.30 tot 20.00 uur, staat de tweede editie gepland. Organisaties en bedrijven uit de gemeente Zwartewaterland zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te gaan nemen. In 2018 leverde Beursplein Zwartewaterland 27 overeenkomsten/matches op tussen organisaties en ondernemers. Een mooi resultaat waar we graag een vervolg aan geven.

Vraag en aanbod bij elkaar brengen

Veel bedrijven in Zwartewaterland voelen zich maatschappelijk betrokken en willen dit graag kenbaar maken. Diverse verenigingen in onze gemeente hebben behoefte aan materialen, advies of menskracht. Tijdens Beursplein Zwartewaterland worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Als beide partijen elkaar vinden is er een match. Het is de bedoeling dat deze match met gesloten portemonnee tot stand komt.

Organisatie

Beursplein Zwartewaterland is een initiatief van de gemeente. De uitvoerende organisatie is door de gemeente in handen gegeven aan De Regelaardij en Organisatiebureau Doen. Voor meer informatie kunt u mailen naar beursplein-zwartewaterland@outlook.com.

Workshops voor verenigingen en stichtingen

Speciaal voor verenigingen en stichtingen die zich inschrijven voor deelname aan Beursplein Zwartewaterland wordt er een workshop aangeboden. Deze workshops zijn gratis (aangeboden door Gemeente Zwartewaterland) maar wél verplicht. Goed voorbereid zijn op het beursplein betekent meestal een ‘match’. Tijdens de workshops leert u de kneepjes van het handelen.

Noteert u de volgende data:

  • 4 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur
  • 10 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur

Deelnemers aan het beursplein ontvangen een uitnodiging en met daarin de vraag op welke datum ze aanwezig zijn.

Aanmelden als deelnemer

Beursplein Zwartewaterland is voor alle bedrijven en maatschappelijke organisaties in Zwartewaterland. Wilt u deelnemen en hiermee uw betrokkenheid tonen? Dit kan door het aanmeldformulier in te vullen. Met het invullen geeft u de organisatoren tevens toestemming om uw contactgegevens te gebruiken. 

Bedrijf aanmelden   Maatschappelijke organisatie aanmelden